Guess Aviator
Valuta:
 
Home ::  Verzenden & Retourneren

Verzenden & Retourneren

Verzenden & Retourneren

Welkom in onze online winkel. Hier kunt u de volledige informatie over verzending en retouren krijgen.

Verzenden:
1. Veilige verzending gegarandeerd: Wanneer u de artikelen bestelt en uitcheckt, ontvangen wij de informatie en verwerken we de bestellingen binnen 24 uur, deze tijd is inbegrepen bij het verzamelen van de goederen, het pakket, contact met verzendingsbedrijf en het verzenden van de goederen.

2. Dan zal het pakket na bevestigde, internationale verzendingsmethode EMS, DHL en andere opties worden verzonden u kunt nemen. Wanneer de bestelling is verzonden, kunt u de tracking-URL's en -nummers ophalen op uw e-mailadres dat u gebruikt om u op onze site te registreren. Als het artikel op voorraad is, kunt u binnen 5-8 werkdagen komen.

3. Zorg ervoor dat de juiste informatie die u verstrekt, zoals geadresseerde, adres, e-mail, telefoon, etc. We zouden de goederen naar u verzenden volgens de informatie, dus bevestig 100% correct.

4. Via de volgnummers kunt u het proces van uw bestelling volgen. Veilige verzending is gegarandeerd. Als u het pakket niet binnen een maand ontvangt vanaf de datum die we hebben verzonden, neemt u contact met ons op en wij zullen uw betaling volledig terugbetalen.

Retourneren en ruilen
We doen ons best om u 100% tevredenheid te bieden. Als u een retour wilt aanvragen, neem dan eerst contact op met onze klantenservice en informeer over de reden van terugzending. Alle items die naar ons worden teruggestuurd moeten compleet zijn in de originele staat met alle labels en labels: ongebruikt, niet gedragen, gewijzigd of gewassen, etc. Binnen 30 dagen kunt u genieten van de retourservice, gedurende de vereiste periode zullen we niet terugkeren of ruilen . De verzendkosten voor retouren en ruilen worden door de klanten in rekening gebracht.

Voor retouren:

Retourzendingen kunnen binnen 7 dagen na ontvangst worden teruggestuurd, alle geretourneerde artikelen moeten nooit zijn gebruikt en in nieuwe staat zijn. Alle teruggestuurde pakketten moeten verzekerd zijn. Wat betreft het retourneren van de juiste items voor een terugbetaling: voor alle geretourneerde artikelen geldt een restockingtoeslag van 15%. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Voor ruilen:

We accepteren alleen beurzen voor nieuwe en nooit gebruikte artikelen met alle accessoires en verpakkingen. Stuur de artikelen binnen 7 dagen na ontvangst terug. Alle retourpakketten moeten zijn verzekerd, uitwisselingen worden binnen 5-7 dagen verzonden zodra de retourzending is ontvangen. Kopers zijn altijd verantwoordelijk voor de verzendkosten.

Belangrijke mededeling:

1. Hoewel we bieden gratis verzending beleid, dekken we niet de verzendkosten voor terugkeer. Gezien de tijd en het geldverbruik, stellen we het zeer op prijs als u al uw vragen en zorgen duidelijk kunt maken voordat u uw bestelling plaatst.

2. Neem eerst contact op met onze klantenservice voor het retouradres.

3. Wij zijn niet verantwoordelijk voor het verlies als het geretourneerde pakket verloren gaat tijdens de verzending, moet het originele postbonnetje worden bewaard om de schadevergoeding te eisen.

Bestellings-annulering

Annulering van een bestelling moet worden aangevraagd voordat de bestelling is verzonden. Omdat we alle bestellingen zo snel mogelijk verwerken binnen 12-24 uur na het plaatsen van de bestelling, dus we zijn niet altijd in staat om een estelling te annuleren nadat deze is geplaatst. Als een aanvraag wordt geannuleerd nadat de bestelling is verzonden, wordt de bestelling behandeld volgens het retourbeleid. Ik hoop dat je kunt begrijpen op dit belangrijke punt.

Uw tevredenheid is ons streven, als u meer wilt weten over onze producten informatie, neem dan gewoon contact met ons op, wij zullen u zo snel mogelijk van dienst zijn.
Copyright 2020 © Guess Aviator Alle rechten voorbehouden by www.kracfast.org