Guess Aviator
Valuta:
 
Home ::  Privacybeleid

Privacybeleid

Privacybeleid

Respecteer de privacy van onze bezoekers / klanten, wat erg belangrijk voor ons is. We nemen uw online veiligheid serieus. Om u beter van dienst te kunnen zijn en om u te laten begrijpen hoe uw informatie op onze site wordt gebruikt, hebben we hieronder ons privacybeleid uitgelegd.
1.De informatie die we verzamelen
Wij vinden het belangrijk dat u weet welke soorten informatie wij verzamelen wanneer u onze site gebruikt. De informatie omvat uw e-mail, naam, bedrijfsnaam, straatadres, postcode, woonplaats, land, telefoonnummer, wachtwoord, enzovoort. We verzamelen deze informatie op verschillende manieren; om te beginnen gebruiken we cookies die nodig zijn om niet-persoonlijk identificeerbare informatie over de bezoekers van onze website te verzamelen en samen te voegen. Persoonlijk identificeerbare informatie bestaat uit informatie die uniek is voor u, zoals creditcardnummer en bankrekeningnummers. De informatie is uniek voor jou.
2.Het gebruik van informatie
Help ons deze site gemakkelijker voor u te maken door niet meer dan één keer informatie in te voeren.
U helpen bij het snel vinden van informatie, producten en diensten.
Help ons inhoud te maken op deze site die voor u het meest relevant is.
Waarschuw u voor nieuwe informatie, producten en diensten die wij aanbieden.
Registratie en bestellen:
Tijdens de registratie wordt u gevraagd ons uw naam, verzend- en factuuradres, telefoonnummer, e-mailadres en creditcardnummer te verstrekken. Daarnaast kunnen we u ook om uw land vragen zodat we kunnen voldoen aan de toepasselijke wet- en regelgeving en we kunnen ook om uw geslacht vragen. Dit soort persoonlijke informatie wordt gebruikt voor factureringsdoeleinden, om uw bestellingen te vervullen, om met u te communiceren over uw bestelling en onze site, en voor interne marketingdoeleinden. Als we een probleem tegenkomen bij het verwerken van uw bestelling, kunnen we de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt, gebruiken om contact met u op te nemen. E-mailadressen:
U registreert voor het plaatsen van een bestelling en het ontvangen van gratis reclamemeldingen; we informeren u wanneer we een nieuw merk ontvangen, of een nieuwe productstijl; om geweldige aanbiedingen te krijgen, meldt u zich gewoon aan voor onze e-mailnieuwsbrief. Uw deelname aan een wedstrijd is volledig vrijwillig en u kunt ervoor kiezen om deel te nemen en informatie aan ons te verstrekken.
3. Privacybeveiliging
Wij zullen persoonlijke identificeerbare informatie niet verkopen (of verhandelen of verhuren) aan andere bedrijven als onderdeel van onze normale bedrijfsvoering. We gebruiken het nieuwste op het gebied van coderingstechnologie en alle werknemers die we inhuren, moeten een vertrouwelijkheidsovereenkomst ondertekenen die hen verbiedt om informatie aan te geven waartoe de medewerker toegang heeft, aan andere personen of entiteiten. Welk soort e-mail verzendt u naar de klant?
We sturen e-mailinhoud naar onze klanten die mogelijk het volgende bevatten:
Transactiemail, Verzendmededeling, Wekelijkse deal, Promotie, Activiteit.

Nieuwsbrieven en e-mailbevorderingen:
We gebruiken e-mail om nieuws en speciale promoties aan onze leden te communiceren. Als u deze berichten liever niet ontvangt, kunt u op de link 'Uitschrijven' in de e-mail klikken en wordt u onmiddellijk en kosteloos van de e-maillijst afgemeld.
Hoe kan ik me afmelden?
U kunt zich afmelden door de link te gebruiken van elke e-mailnieuwsbrief of uw persoonlijke abonnementsinstelling nadat u bent ingelogd.

Copyright 2020 © Guess Aviator Alle rechten voorbehouden by www.kracfast.org